112OVI hätäaukaisu ulko-oville

 

TURVAKSI®AKATEMIA

112OVI HÄTÄAUKAISU ULKO-OVILLE

 

 

Onko kiinteistön lukittu ulko-ovi ensihoidon hidaste? 

 

Äkillisissä sairaus- tai vahinkotilanteissa nopea toiminta on tärkeää. Lukittu kerrostalon alaovi on yksi avunsaannin isoista hidasteista, jonka merkitys korostuu erityisesti esim. aivoverenvuotopotilailla. 112OVI parantaa kerrostalon asukkaiden turvallisuutta ja tekee ensihoidon työstä merkittävästi helpompaa.
 
LUKKO-OHJAIN, JOKA ON HELPPO ASENTAA

Nykyisen sähkölukon yhteyteen asennetaan 112OVI lukko-ohjain, jota ohjataan matkapuhelimella. Asennus on nopea ja suoraviivainen ja sen hoitaa paikallinen, valtuutettu lukkoliike. Lukkoa ei tarvitse vaihtaa ja nykyiset avaimet (mekaaniset tai muut) toimivat asukkailla ja muilla kuten ennenkin.

 
MOBIILIAVAUS PUHELIMEEN

Pelastuslaitoksen sekä ensihoidon yksiköiden älypuhelimiin asennetaan 112 -avainsovellus, jonka avulla he pääsevät ulko-ovesta sisään nopeasti, turvallisesti sekä aiheuttamatta materiaalivaurioita. Käyttö on heille ilmaista.

 
PÄÄSYOIKEUKSIEN HALLINTA PILVIPALVELUSSA

Pääsyoikeudet (kuka saa mennä, mistä ja koska) hallitaan helposti, turvallisesti ja keskitetysti pilvipalvelusta. Uusien käyttäjien lisääminen ja poistaminen on nopeaa ja se tapahtuu lennosta. 112OVI -avaustiedot vaikka kaupunkikohtaisesti ja realiajassa saadaan tarvittaessa raportoitua pilvipalvelusta.

 

 

 

VARAA ESITTELY TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko