Muistiystävällinen koti

Suomen väestö ikääntyy yhä voimakkaammin. Ikäihmisten osuus väestöstä tulee kasvamaan merkittävästi lähivuosien aikana. Ikäihmisten keskuudessa yleisimpiä hoitolaitokseen hakeutumisen syitä ovat yksinäisyys, turvattomuus ja huoli omasta terveydestä.

 

Turvallista asumista kotona

 

Ikääntyvien ihmisten läheisillä on jatkuva huoli siitä, miten seniori pärjää usein yksinkin omassa kodissaan. Välitämme innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla ikääntyvä ihminen voi asua omassa kodissaan, haluamallaan tavalla ja ennen kaikkea turvallisesti. 


Kun sinulla on kasvava huoli ikääntyvän henkilön arjessa selviytymisestä, voit kääntyä huoletta meidän puoleemme. Yhä useammat seniorit ja heidän omaiset ovat saaneet kauttamme avun turvallisempaan ja huolettomampaan elämään.

 

 

Kotien turvallisuus vaikuttaa koko taloyhtiön turvallisuuteen

 

Rauhallinen ja turvallinen vanhuus kuuluu meille jokaiselle. Sitä voi tukea huomaamattomalla tekniikalla, joka ei häiritse ikäihmisen arkea. Esteettömyysautomatiikka ja rakenteelliset muutokset ovat myös tärkeä osa sujuvaa ja turvallista liikkumista.

 

 

Laitteiden ja teknisten ratkaisuiden ympärille on koottu palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu ja tuotettu Suomessa. Myönnetty Avainlippu-käyttöoikeus takaa palvelun suomalaisuuden.

 

 

 

 

 

 

 

Läheiset ja hoitajat saavat reaaliaikaista tietoa seniorin hyvinvoinnista. Näin läheisten ja hoitajien turha huoli häviää, tarpeettomat rutiinikäynnit vähenevät ja apu voidaan ohjata oikeaan aikaan ja tarpeeseen. Säästyvää aikaa voidaan hyödyntää taas kiireettömiin tapaamisiin.

Palvelu mahdollistaa sen, että ikääntynyt voi asua tutussa ympäristössä mahdollisimman pitkään. Tavoitteena on tarjota turvallista ja rauhaisaa vanhuutta, joka luo vahvan turvallisuudentunteen niin senioreille kuin omaisillekin. Palvelukokonaisuus toteutetaan huolellisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

   
 
 
 

 

LÄÄKEMUISTUTTAJA

Muistuttaa lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan automaattisesti. Laite hälyttää, mikäli lääke jää ottamatta, jolloin voidaan avustaa lääkkeen otossa.

 

 

MUKANA​

Paikantava turvapuhelin takaa turvallisuuden niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Hälyttää myös automaattisesti kaatumisesta ja poistumisesta liian kauas kotoa.

 

 

VIDEOPUHELU

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa etäyhteydenpidon silloinkin, kun kasvokkain tapaamiseen ei ole mahdollisuutta. Sen avulla on mahdollista lieventää yksin asuvan yksinäisyyttä

ja siitä koituvia haasteita.

 

 

  

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä