Ajankohtaista

 

Koronaviruksen vaikutukset liiketoimintaamme
 

Vallitseva tilanne koronavirusepidemian suhteen koskettaa meitä jokaista. Tilanne on poikkeuksellinen etenkin liiketoiminnan kannalta rajoittaen asiakasliikennettä, liikkumista sekä kokoontumisia. Pyrimme kuitenkin jatkamaan liiketoimintaamme mahdollisimman normaalisti, poikkeukselliset olot huomioiden.

Olemme ryhtyneet seuraaviin toimenpiteisiin tartuntojen ehkäisemiseksi, joita toivomme myös asiakkaidemme noudattavan asioidessaan kanssamme:
  • Palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa. Ethän asioi liikkeessämme, jos olet sairaana. 
  • Avainhallinnan asiakas: Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi avainluovutusvaltakirjalla, joka löydät nettisivuiltamme.
    Toivomme avainpalautukset ensisijaisesti Livion -avainautomaattiimme. Olethan yhteydessä asiakaspalvelu(at)ajanlukko.fi ohje
  • Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme kiinnittämään erityistä huomiota pinta- ja käsihygieniaan. Huomioithan käsihygienian myös omalta osaltasi asioidessasi kanssamme. Lisätietoja löydät THL:n sivuilta
  • Pyrimme välttämään tarpeetonta lähikontaktia esim. avainhallinnassa, myymälöissä sekä muussa toiminnassamme.
  • Älä tilaa asentajaa kohteeseen, jossa on sairastuneita henkilöitä. Tarvittaessa voit perua asennuksen lyhyelläkin varoitusajalla olemalla meihin yhteydessä.
  • Suosimme etäpalavereita

Toistaiseksi vallitseva tilanne ei juurikaan vaikuta tuotteiden saatavuuteen, toimituksiin eikä projektitoimintaamme, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista nettisivuillamme: ajanlukko.fi/ajankohtaista


Pandemia on ylivoimainen este
Laajamittainen epidemia tai sen sivuvaikutukset ovat yleisten sopimusehtojemme TYTT11 mukainen ylivoimainen este. Pyrimme kuitenkin kaikin mahdollisin keinoin ennaltaehkäisemään koronaviruksen vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme viipymättä, jos palveluntuotannossamme on viiveitä tai aikataulut vaarantuvat.

Henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kiitos, että toimit kanssamme näiden ohjeiden mukaan.

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko