Tilaa esteettömyys- ja turvakartoitus

Helpompaa asumista kotona - tilat palvelemaan paremmin yrityksessä

 

TURVAKSI® esteettömyys- ja turvakartoituksessa tuotetaan objektiivista, suositukset ja määräykset sekä tilojen käyttäjät huomioivaa tietoa tilan esteettömyydestä. Kartoituksessa kiinnitetään huomiota käytettävyyteen, turvallisuuteen ja saavutettavuuteen.

 

Tarjoamme selkeän ja kuvaavan raportin tilan tarpeista.

 

Raporttia voidaan hyödyntää esimerkiksi kohteen peruskorjauksen tai pienempien muutostöiden suunnittelussa. Näin tilat saadaan palvelemaan kohteen käyttäjää ja helpottamaan liikuntarajoitteisten henkilöiden liikkumista.

 

Esteettömyyskartoitus voidaan toteuttaa yksityisasuntojen lisäksi myös esimerkiksi virastotaloihin, oppilaitoksiin, kauppakeskuksiin, hotelleihin, uimahalleihin, piha-, viher- ja virkistysalueisiin jne.

 

Meidän kauttamme saat myös kodin muutostyöt helposti yhden luukun periaatteella. Toteutamme tilaajalle vaivattomasti ja kustannustehokkaasti esim. apukahvojen asennukset, kynnysten poistamiset ja luiskien asentamiset. Palvelut ovat yksityishenkilöille kotitalousvähennyskelpoisia.

 

ARA-avustusta myönnetään myös esteettömyyskartoituksen tekemiseen.

 

 

 

*
*
*

Lomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva
Vahvistuskuva
   

Pakolliset kentät * 

TURVAKSI® PALVELUT

Elinkaareltaan pitkäikäinen turvallisuus rakentuu hyvästä perustuksesta, laadukkaista materiaaleista ja tarkoitukseen sopivista elementeistä
- aivan kuten hyvin tehty rakennuskin.

Kun kiinteistönturvallisuusriskit kartoitetaan TURVAKSI® asiantuntijan kanssa, on korjaustoimenpiteiden budjetointi ja hankinnat helppo suunnitella ja toteuttaa. Oikein valitut turvallisuusratkaisut palvelevat kustannustehokkaasti ja joustavasti myös tilojen muuttuessa ja tilankäyttäjien vaihtuessa.
 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä