Arvot ja etiikka

 

LUOTETTAVUUS

 

Pidämme, mitä lupaamme ja olemme rehellisiä kaikissa toimissamme. Osoitamme luottamusta toinen toisillemme. Noudatamme eettisiä normeja, toimimme vastuullisesti ja turvallisuutta korostaen eri sidosryhmien kanssa. Meihin voi luottaa.

 

 

 

 

 

KEHITTYMINEN

 

Haluamme oppia uutta ja kehittää ammattitaitoamme. Kehitämme palveluamme ja turvallisuusratkaisujamme asiakastarpeiden mukaan. Emme pelkää haasteita.

 

 

 

 

YHDESSÄ ONNISTUMINEN

 

Vain yhdessä työskentelemällä voimme onnistua. Kannustamme jakamaan tietoa toinen toisillemme. Arvostamme toistemme työpanosta. Pyydämme ja annamme apua. Annamme tunnustusta hyvistä suorituksista. Rakennamme pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaidemme ja

yhteistyöverkostomme kanssa.

 

 

 

HYVÄ ASIAKASKOKEMUS

 

Panostamme mielekkääseen asiakasasiointiin. Teemme asiat taloudellisesti ja tehokkaasti, sovitun mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Varmistamme yhdessä työmme laadun ja kannamme vastuun asiakkaamme hyvästä ja laadukkaasta lopputuloksesta. Pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset ja antamaan asiakkaillemme hyvän asiakaskokemuksen.

 

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko