ILOQ S50 mobiili lukitusjärjestelmä

 

Hajautettujen lukostojen pääsynhallintajärjestelmä

Puhelimella toimivat älylukot ovat ainoa järkevä ratkaisu maantieteellisesti hajautetuissa sarjalukostokohteissa. Haasteena on kuitenkin ollut sähkövirtaa vaativien älylukkojen kallis kaapelointi tai kylmässä tyhjentyvät paristot. Ratkaisu on iLOQ S50 -älylukko, joka kerää tarvitsemansa sähkövirran NFC-puhelimesta. Lukkoihin ei siksi tarvita lainkaan paristoja tai kaapeleita.

 

Puhelin toimii avaimena ja virtalähteenä

Lukkojen pääsyoikeuksien luominen, jakaminen ja muuttaminen tapahtuvat turvallisesti ja helposti pilvipalvelun avulla muutamalla klikkauksella. Pääsyoikeudet voidaan päivittää vastaanottajan älypuhelimeen vaikka tuhansien kilometrien päähän. Reaaliajassa päivittyvä älylukkojärjestelmä ei vaadi raskasta IT-infrastruktuuria.

 

Avainsäilöjen hallinta on helppoa

iLOQ S50 on ylivertainen ratkaisu esimerkiksi kiinteistöhuollon tai pelastustoimen avainsäilöjen turvalliseen hallinnointiin. Digitaalisia pääsyoikeuksia voidaan muuttaa, jakaa ja poistaa reaaliajassa. iLOQ S50 on yhteensopiva iLOQ S5 -lukitusjärjestelmän kanssa, minkä ansiosta pääsyoikeuksien hallinnointi onnistuu yhdessä ja samassa järjestelmässä iLOQ Manager -ohjelmistolla.

 

Lukkosylinteriä ei tarvitse huoltaa

iLOQ S50 -lukkosylinteriä ei tarvitse huoltaa, sillä lukossa ei ole paristoja, kaapelointeja tai edes lukkopesään johtavaa avainväylää. Tekniikka on suojassa säältä ja pölyltä. iLOQ S50:n toimintavarmuus korostuu esimerkiksi sähkö- ja teleliikenneverkkojen lukituksessa, jolloin lukon edellisestä avaamisesta on saattanut kulua jopa vuosia. Kun lukkoa tarvitaan, se aukeaa varmasti. Myös ääriolosuhteissa.

 

Helppo asentaa

iLOQ S50 -lukkosylinteri on helppo ja nopea asentaa olemassa olevan lukkosylinterin tilalle ilman kaapelointia tai muutostöitä oveen. Teknologiamme mahtuu hyvin pieneen tilaan. iLOQ S50 -tuoteperhe kattaakin myös avainsäilöt, ovien lukkosylinterit, kalustelukot ja riippulukot.

 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä