Ajan Lukon Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

KLIKKAA JA SOITA 03 2541600

 

 

LUKKOSEPPÄPÄIVYSTYS 24 H

 

Lukkovika

Lukitus saattaa vikaantua käyttökelvottomaksi odottamatta. Abloy-valtuutettu lukkoseppä on koulutettu korjaamaan paitsi Abloy-lukituksia myös muiden lukkojärjestelmien vikaantumisia.

Murto ja ilkivalta

Murto- ja ilkivaltatapauksissa pyritään vahinko korjaamaan mahdollisimman pian. Myös lisävahingon ennaltaehkäisy on tärkeää. Ammattitaitoinen lukkoseppä antaa nopeasti ensiavun ja tekee tarvittavat toimenpiteet vahinkoa kärsineille lukituksille.

  • Murto on varkaus, jonka yhteydessä joku murtautuu lukittuun tilaan.
  • Vakuutusyhtiö on tarkka murron kriteereistä. Murtojälkien puuttuminen saattaa johtaa kielteiseen vakuutuspäätökseen.
  • Vakuutusyhtiö voi kieltäytyä korvauksen maksamisesta jos tiloja ei ole esimerkiksi lukittu, avaimen säilytys on laiminlyöty tai omaisuutta ei ole muuten valvottu tarpeeksi.

Avainten katoaminen

Avainten katoamistapauksissa on nopea toiminta tärkeää vahingonteon estämiseksi. Tila sarjoitetaan päivystystyönä tavallisesti väliaikaissarjaan ja palautetaan taloyhtiön sarjaan normaalityöaikaan. Mikäli tilaan tunkeudutaan luvatta avaimella ei murrosta jää jälkiä. Tällöin vakuutusyhtiö saattaa evätä korvauksen aiheutuneesta vahingosta. Taloyhtiön sarjaan lukitusten palauttaminen onnistuu vain valtuutettujen lukkoliikkeiden kautta.

 

Oviautomatiikka 

Oviautomatiikka, porttiautomatiikka ja puomiautomatiikka saattavat vikaantuessaan estää henkilöiden tai ajoneuvojen esteettömän kulkemisen. Lukkoseppäpäivystys auttaa äkillisissä vikatilanteissa ja antaa automatiikalle ensiavun. Tarvittaessa laitteiston kunnostaminen voidaan hoitaa normaalityöaikaan laitteiston toimittajan kanssa. Abloy-valtuutetuilla lukkoliikkeillä on oviautomatiikasta viimeisin tieto ja pätevyys saattaa automatiikka toimintakuntoon.

 

Asunnon aukaisupalvelu 

Lukitusten äkillisen vikaantumisen tai avainten katoamisen vuoksi ei oven avaus aina onnistu ilman ammattilaisen apua. Lukkoseppäpäivystyksen palveluihin kuuluvat asunnon, liiketilojen ja muiden tilojen ovien aukaisut.

Tilan oven aukaisun yhteydessä tarkistamme turvallisuussyistä tilaajan henkilöllisyyden virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.  Asunnon oven aukaisutyön yhteydessä tulee asiakkaan kyetä todistamaan, että hän asuu asunnossa. Epäselvissä tapauksissa  lukkopäivystäjä voi kutsua paikalle huoltomiehen tai tarvittaessa poliisin.

Jos kysymys on avainten katoamisesta, suoritetaan aukaisun yhteydessä tavallisesti myös lukon uudelleensarjoitus. Mikäli avaimet ovat jääneet tilaan sisälle, varmistattehan, ettei kiinteistön huoltoliike tai muu sopimustaho hoida aukaisupäivystyspalvelua.

 

Turvajärjestelmät 

Hälytys- ja valvontajärjestelmät saattavat vikaantua äkillisesti ja sireenit aiheuttaa äänekkäitäkin virhehälytyksiä. Lukkoseppäpäivystys voi tehdä järjestelmälle ensitoimenpiteet ja järjestelmän kuntoon saattamista voidaan jatkaa päivystävän liikkeen tai järjestelmän toimittajan kanssa normaaliin työaikaan.

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä