Kodin turvallisuusratkaisut

Kesämökillä, veneessä, asuntovaunussa, mummolassa, ulkomailla tai kotona. Siellä on tärkein omaisuutemme missä ikinä kuljemmekin, perhe ja sinä itse. Liikkuvuus ei saa olla esteenä turvallisuudentunteelle. Pitää luottaa että kaikki on kotona hyvin kun matkustetaan ja että perhe ja omaisuus on turvassa.  Myymälästämme löytyy demolaitteistoja, tervetuloa tutustumaan.

 

 

Me suojaamme asuntosi niin sinä voit tehdä siitä kodin.

 


 

Turvallisuus on tunne

 

Toinen varustaa kotinsa jykevillä valvontajärjestelmillä ja toiselle riittää luuta oven välissä. Kodit ovat erilaisia ja ihmiset, naapurit, ympäristö, sijainti ja kokemukset vaikuttavat siihen miten kotia halutaan turvavarustaa. Kukin määrittelee oman turvallisuustarpeensa ja me autamme siinä.

 

Rakennettaessa uutta taloa on hyvä huomioida mm. sähkölukitusten ja valvontajärjestelmien  suunnittelu ja johdotukset jo turvasuunnitelmassa. Vaikkei heti sijoittaisikaan turvatekniikkaan, on siihen hyvä varautua etukäteen. Myös oviin on suositeltavaa tilata jo ovitoimituksessa halutut sovitukset, näin säästetään aikaa ja kustannuksia.

 

Ammattilaisemme ovat juuri sinua varten, kun mietit mistä pitäisi aloittaa ja mihin päätyä. TURVAKSI® -palveluasiantuntijamme auttavat budjetoimaan ja tekemään hankinnat oikeassa järjestyksessä.

 

Tilaa turvakartoitus 

 


 

 

 

SUOJAUS 

 

Lukitus

. 

Kaikki lähtee peruslukituksesta. Valikoimassamme on kolmen vahvan lukitusjärjestelmän mekaanisia järjestelmiä, elektronisia järjestelmiä ja näiden kahden yhdistelmiä. Jos avaimia hukkuu voi lukkoja itsekin sarjoittaa. Toisissa järjestelmissä jopa rajattoman monta kertaa.

 

Pientalojen sähköiset lukitukset helpottavat arkea siinä missä muukin elektroniikka. Jo ulko-ovella lähdettäessä voidaan nähdä mitkä ovet ovat jäämässä auki. Lukkoja voidaan aukaista painonapeilla, tageilla, kulkukorteilla, numerokoodeilla, etätunnisteella, radiolähettimillä, ohjelmoitavalla modeemilla, puhesynteesillä tai sormenjälkitunnisteella.

 
Ikkunat - Kalterit ja kalvot

 

Ikkunasuojakalvoilla lyödään monta kärpästä yhdellä iskulla. Kalvoilla saadaan paitsi sirpalesuojattua ikkunat ja viivytettyä ja vaikeutettua sisäänpääsyä merkittävästi sekä parannettua henkilöturvallisuutta myös viilennettyä tilaa auringonpaahteelta, lämmitettyä ja poistettua vedontunnetta ja heijastuksia. Kalvot myös antavat näkösuojaa.

  • Ikkunakalvoilla voidaan rajata näkyvyyttä vaikka katutason ikkunoissa ja parvekkeissa. Ikkunakalvoilla saadaan myös kestäviä sirpalesuojaratkaisuja lasipintoihin
  • Kodin ollessa pidempään tyhjillään, pyydä luottohenkilöäsi tarkistamaan tilanne ja tyhjentämään postilaatikko säännöllisesti

 

 

HÄLYTYS JA VALVONTA

 
Hälytys

 

Hälytyslaitteiden tehtävä on ilmoittaa luvattomasta tunkeutumisesta. Järjestelmät ovat myös olennainen osa kodin turvallisuutta, joko silloin kun kotona ollaan tai vain poistuttaessa. Savu-, lämpö-, kaasu-, häkä-, kosteusilmaisimet toimivat väsymättöminä tilavahteina. Järjestelmät kertovat myös ovien lukituksen tilanteen, jolloin tiloista poistuminen on helppoa ja nopeaa. Hälytysjärjestelmä toimii myös hälyttimenä vahingon sattuessa esimerkiksi vanhukselle. Yhdellä napinpainalluksella saadaan hälytettyä apua paikalle.

 

Hälytysjärjestelmiä voidaan ohjata ja tarkkailla paikallisesti tai etäohjauksena mobiilisti.

  • Hanki hyväksytyt palo- ja häkävaroittimet asuntoosi ja kesämökille, 1 kpl jokaista 60 m2 kohden ja lisäsuojaksi jauhesammutin ja sammutuspeite
  • Rakennusaikana kannattaa työmaalle asentaa hälytysjärjestelmä. Sama järjestelmä voidaan siirtää taloon kun rakennus on siinä vaiheessa.
Valvontakamerat

 

Kameravalvontaa käytetään kodeissa paitsi jäljitykseen, myös yhä enemmän sen toteamiseen, että kaikki on hyvin. Matkapuhelimestasi voit vaikka kesken kokouksen tarkistaa, että koululaiset ovat saapuneet kotiin tai että kesämökillä ei ole käynyt kutsumattomia vieraita.

  • Kameravalvonnassa kuva voidaan siirtää reaaliajassa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimeen. Samalla helppokäyttöisellä ohjelmistolla voidaan valvoa useita kohteita, kuten kodin ja kesäasunnon sisä- ja ulkotiloja.
  • Kameravalvonnan yhteydessä voidaan asentaa langaton internetyhteys esim. kesämökille samaan hintaan

 

 
   

ESTEETTÖMYYS

 

Oviautomaatit

 

Oviautomatiikka helpottaa kulkemista autotalleihin ja pihoihin. Automaatteja voidaan ohjata auki tilanteeseen sopivalla tavalla, kuten automaattisesti niitä lähestyttäessä, aukaisupainikkeista, erillisellä ohjaimella tai käyttäjän omalla matkapuhelimella. Avauksia voidaan hallinnoida mobiilisti tai lisätä hetkellisesti käyttöoikeudet haluttuihin numeroihin vaikka mökkivuokralaisille pihatien puomille.

 

Vaikka automatiikka niin porteissa, ovissa kuin puomeissakin on merkittävä mukavuustekijä, on se liikuntarajoitteisille lähes välttämättömyys.

 

Oven aukaisu

 

Jo pienet lapset on syytä opettaa ennen oven avaamista tarkistamaan onko tulija tuttu. Joskus saattaa aikuistakin arveluttaa mennä ovelle ovisilmästä katsomaan. Erilaiset kuvaovipuhelimet mahdollistavat tulijan tarkastamisen etäämmältäkin.

 

Vaativissa kohteissa tai jos etäisyydet oville ovat pitkät tai liikuntarajoitteisuus estää ovelle asti kulkemista, voidaan tulijaa tarkastella myös mobiililaitteelta ja tehdä aukaisupäätös etäämmältäkin. Kulkijat tallentuvat muistiin ja omaiset pääsevät myös omilta tietokoneiltaan tai älypuhelimistaan varmistamaan, että esim. kotihoito on vieraillut omaisen luona sovitusti.

 

 

   

YLLÄPITO

 

Mikään automaatti tai järjestelmä ei toimi luotettavasti ja pitkiä aikoja ilman säännöllisin väliajoin tapahtuvaa huoltoa. Monet vikaantumiset eivät ole silmämääräisesti todettavissa ja voivat tulla käyttäjälle yllätyksenä. Myös kameroiden toiminta on syytä tarkistaa määrävälein, että tallennus toimii ja kuva on hyvälaatuista. Hälytysjärjestelmän hälytysten siirrot on testattava määrävälein.

 

TURVAKSI® huoltopalvelussamme määrittelemme laitteistolle sopivan huolto-ohjelman.  Tarkastamme automaattisesti sovittuna aikana laitteet ja teemme pienet tai välitöntä korjausta vaativat toimenpiteet huollon yhteydessä. Suuremmista korjaustarpeista informoimme tilaajaa ja teemme korjaussuunnitelman ja kustannusarvion. Huoltodokumentit tallennamme selainpohjaiseen dokumenttipankkiin, josta ne ovat käyttäjätunnuksin ja salasanoin aina löydettävissä.

 

 

 

         

            

Turvallisuus on tunne

Suunnittelu - Konsultointi - Budjetointi - Rahoitus - Asennus - Koulutus - Ylläpito 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä