Avainpalvelu

Vuokra-asuntojen avaimet UKK

 

Minne palautan avaimet tai mistä noudan avaimet?
  • Vuokrasopimuksen alkaessa voit noutaa asuntosi avaimet vuokranantajan ilmoittamana ajankohtana alla mainitusta osoitteesta. 
  • Palautus tapahtuu samaan osoitteeseen vuokrasopimuksen päätyttyä. Palautusajankohta on hyvä tarkistaa vuokranantajalta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu muuttokirjeessä. 

Avaimet noudetaan ja palautetaan Ajan Lukko Oy:n myymälään,

Tammelan Puistokatu 29, 33500 Tampere, liikkeen aukioloaikojen mukaan.

 

Avainten palautusta ja noutoa varten ei tarvitse erikseen sopia aikaa. Huomioithan kuitenkin, että yleensä myymälämme vilkkaimmat ajat ovat klo 11-13. Avainten palautukseen/noutoon on hyvä varata riittävästi aikaa, sillä ajoittain avainpalvelu on ruuhkautunut. 

 

Henkilöllisyystodistukseksi käy ajokortti, henkilökortti tai passi.

 

 

Miten toimia jos vuokrasopimuksen alkamis-/loppumispäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivään?

 

Pääsääntöisesti avaimet toivotaan noudettavan/palauttavan liikkeemme aukioloajan puitteissa. Käytössämme on myös Livion avainautomaatti minkä kautta voimme erikseen sopiessa luovuttaa ja vastaanottaa avaimia. Huomioithan, että automaatissa on rajoitettu määrä käyttöpaikkoja, joten automaatin ollessa täynnä, emme voi ottaa uusia sopimuksia. 

 

Olethan asiasta erikseen yhteydessä avainhallintaamme:

avainhallinta@ajanlukko.fi tai 03-2541660, Palvelupyyntöjä käsitellään arkisin klo 8-16. Samalle päivälle tehtävien sopimuksien pyynnöt klo 12 mennessä. 

 

 

Mitä tarvitset mukaan avaimia noutaessa/palauttaessa?

Vuokrasopimusta ei tarvitse esittää avainten noudon yhteydessä. Tarkistamme noudon yhteydessä asiakkaan henkilöllisyystodistuksen ja kyseisen henkilön oikeuden noutaa avaimia. Mikäli et itse pääse noutamaan avaimia, voi avaimet noutaa toinen henkilö valtakirjalla.


Avaimet voi palauttaa myös muu henkilö, kuin huoneistoon kirjattu vuokralainen. Palautuksen yhteydessä tarkistamme, että avainmäärä täsmää luovutettujen avainten määrään. Mikäli avaimia puuttuu, asunnon lukko uudelleensarjoitetaan. Uudelleensarjoitus on aina poismuuttavan asukkaan kustannus.

 

 

Mitä asunnon sarjoitus tai lisäavain maksaa?

Sarjoituksen hinta riippuu lukoston tyypistä, sarjoitettavien lukkojen määrästä sekä uusien avainten määrästä (määrä on uusissa sarjoituksissa aina sama kuin huoneiston alkuperäinen avainmäärä). Lisäavaimen hinta riippuu lukoston tyypistä. 

Voit tarkistaa hintatiedot vuokrasopimuksesta vastaavalta taholta. 

 

 

Autopaikkojen avaimet, kerhotilojen avaimet, kuntosalien avaimet

Autopaikkojen avaimet eivät välttämättä ole samalla liikkeellä hallussa. Usein myös huoltoyhtiöt hoitavat autopaikkojen avainlainauksia. Autopaikan vuokrasta sopineella taholla on yleensä viimeisin tieto mistä autopaikan avaimen voi noutaa. 

Kiinteistöjen muihin tiloihin emme automaattisesti tarjoa avaimia. Avaimia luovutetaan erillistä pyyntöä vastaan. Lisätietoja avainhallinta@ajanlukko.fi

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä