Avainpalvelu

Vuokra-asuntojen avaimet UKK

 

Minne palautan avaimet tai mistä noudan avaimet?
  • Vuokrasopimuksen alkaessa voit noutaa asuntosi avaimet vuokranantajan ilmoittamana ajankohtana alla mainitusta osoitteesta. 
  • Palautus tapahtuu samaan osoitteeseen vuokrasopimuksen päätyttyä. Palautusajankohta on hyvä tarkistaa vuokranantajalta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu muuttokirjeessä. 

Avaimet noudetaan ja palautetaan Ajan Lukko Oy:n myymälään,

Tammelan Puistokatu 29, 33500 Tampere, liikkeen aukioloaikojen mukaan.

 

Avainten palautusta ja noutoa varten ei tarvitse erikseen sopia aikaa. Mutta huomioithan, että yleensä kiireellisimmät ajat ovat klo 11-13. Avainten palautukseen/noutoon on hyvä varata riittävästi aikaa, sillä ajoittain avainpalvelu on ruuhkautunut. 

 

Henkilöllisyystodistukseksi käy: ajokortti, henkilökortti tai passi.

 

 

Miten toimia jos vuokrasopimuksen alkamis-/loppumispäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivään?

 

Pääsääntöisesti avaimet toivotaan noudettavan/palauttavan liikkeemme aukioloajan puitteissa. Käytössämme on kuitenkin Livion avainautomaatti minkä kautta voimme erikseen sopiessa luovuttaa ja vastaanottaa avaimia. Huomioithan, että automaatissa on rajoitettu määrä käyttöpaikkoja, joten automaatin ollessa täynnä, emme voi ottaa uusia sopimuksia. 

 

Olethan asiasta erikseen yhteydessä avainhallintaamme:

avainhallinta@ajanlukko.fi tai 03-2541617, Palvelupyyntöjä käsitellään arkisin klo 8-16. Samalle päivälle tehtävien sopimuksien pyynnöt klo 12 mennessä. 

 

 

Mitä tarvitset mukaan avaimia noudettaessa/palauttaessa?

Vuokrasopimusta ei tarvitse meille erikseen esittää noutaessa avaimia. Tarkistamme noudon yhteydessä asiakkaan henkilöllisyystodistuksen ja kyseisen henkilön oikeuden noutaa avaimia. 

Mikäli et itse pääse noutamaan avaimia, voi avaimet noutaa toinen henkilö valtakirjalla.


Avaimet voi palauttaa meille vaikka ei olisi ollut vuokralla asunnossa. Palautuksen yhteydessä tarkistamme, että avainmäärä täsmää luovutettujen avainten määrään. Mikäli avaimia puuttuu teetetään asuntoon sarjoitus, minkä poismuuttava asukas kustantaa.

 

 

Mitä asunnon sarjoitus tai lisäavain maksaa?

Sarjoituksen hinta riippuu lukoston tyypistä sekä sarjoitettavien lukkojen määrästä ja kuinka monta avainta sarjoituksen yhteydessä tulee. Lisäavaimen hinta riippuu lukoston tyypistä. 

Voit tarkistaa hintatiedot vuokrasopimuksesta vastaavalta taholta. 

 

 

Autopaikkojen avaimet, kerhotilojen avaimet, kuntosalien avaimet

Autopaikkojen avaimet eivät välttämättä ole samalla liikkeellä hallussa. Usein myös huoltoyhtiöt hoitavat autopaikkojen avainlainauksia. Autopaikan vuokrasta sopineella taholla on yleensä viimeisin tieto mistä autopaikan avaimen voi noutaa. 

Kiinteistöjen muihin tiloihin emme automaattisesti tarjoa avaimia. Avaimia luovutetaan erillistä pyyntöä vastaan. Lisätietoja avainhallinta@ajanlukko.fi

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko