Tilavarausjärjestelmät

Flextila on avoin ja valmis alusta (tilojen verkkokauppa), joka on helppo ottaa käyttöön ja jonka avulla kuka tahansa voi jakaa tilojaan internetissä Flextila-palvelussa.

 

Palvelun avulla esimerkiksi vajaakäytöllä oleva taloyhtiön kerhohuone voidaan laittaa varattavaksi kaikkien saataville, tai vaihtoehtoisesti suljetulle käyttäjäryhmälle 

Samoin pesuhallin tai golf-simulaattorin varaukset  voi kaikki tehdä Flextilan avulla.

 

Flextila toimii myös sisäisenä varausjärjestelmänä, jolla voidaan hoitaa esimerkiksi taloyhtiöiden sauna- ja pesutupavuorot. Vuoromaksut hoituvat kätevästi Flextila-verkkokaupan kautta, jolloin ruutuvihkot ja jälkilaskutukset joutavat historiaan.

 

Flextila toimii jo usean älylukko-/kulunhallintajärjestelmän kanssa. Älykäs lukitus lisää jaettujen tilojen helppokäyttöisyyttä, kun ei tarvitse enää huolehtia fyysisistä avaimista. Flextilasta saa varauskohtaisen pin-koodin tai kulkuoikeuden, joka on voimassa vain varauksen ajan. 

 

 
UUTUUKSIA Marraskuussa 2020
  • Tilojen hinnoittelu ominaisuudet mahdollistavat nyt vuokrahintojen päivä- tai jopa tuntikohtaiset muutokset. Niinä aikoina, jolloin käyttöaste on matala, voit hinnoitella tilasi vaikka halvemmaks.

  • Mahdollisuus käyttää myös kuukausikalenteria tuntivarauskalenterin rinnalla. Kuukausikalenteri on tarkoitettu sellaisiin kohteisiin, joissa minimivarausaika on vuorokauden tai enemmän.

  • Talokohtaiset käyttöehdot mahdollistavat sen, että taloyhtiö voi määritellä tilakohtaiset käyttöehdot, jotka varaajan pitää hyväksyä ennen tilan varaamista.  

 

 

Miten saan Flextilan käyttöön ja mitä tämä maksaa?

 

Flextilan käyttöönotto on helppoa, mene  https://www.flextila.com -osoitteeseen ja klikkaa ”Rekisteröidy”, katso tästä tarkempi ohjevideo

 

Ei tarvitse perustaa omaa web-sivua tai verkkokauppaa, jotta saa tilat näkyviin ja ”myyntiin” internettiin – kaikki hoituu Flextilan kautta – niin asiakkaiden varaukset, maksut, maksuvahvistukset, ja lopuksi kuukausittaiset maksujen tilitykset tilanomistajalle.

 

Rekisteröinnin jälkeen klikkaa vain ”Ilmoita tila” jolloin pääset lisäämään haluamasi tilat palveluun. Kun olet lisännyt kaikki tarvittavat tiedot ja klikannut ”Julkaise tila”, niin sen jälkeen tilat on näkyvissä ja varattavissa flextila.com-sivustolla. Samalla saat käyttöösi tilojen hallintapaneelin, jolla pystyt muokkaamaan kaikkia tilatietoja, kuvia, tekstejä, hintoja, aukioloaikoja yms.  

 

Flextilaa on edullista käyttää, hinnat alkaen vain 29€/kk (alv 0%) sisältäen 1-3 tilaa.

 


 

 

FLEXTILA  KÄYTTÖTAPOJA

 

FLEXTILA FAQ

Pääsynhallinta voidaan toteuttaa useilla eri tavoilla ja järjestelmillä.
Suunnitellaan teille sopivin ratkaisu.

 

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella
tai soita 032541600
tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@ajanlukko.fi 

 

Tolotech, Kulunvalvonta palveluna, Avainhallinta, ROLLOCK Trademark of Rollock Oy Serial Number: 86888741 ...
Joustavuus

Joustavuus

Helppous

Helppous

Turvallisuus

Turvallisuus

Varaa tila käyttöösi joustavasti – vain siksi aikaa kun tarvitset, ilman jäsenyyttä. Palveluun voit myös lisätä tiloja tai poistaa niitä milloin tahansa.

Et tarvitse enää erillistä varauskalenteria tai maksujärjestelmää, me hoidamme ne puolestasi. Me myös autamme tilojen syötössä järjestelmään. Helppoa ja vaivatonta!

Varaukseen on mahdollista liittää kulkukoodi, jolloin toimintalogin kautta voit seurata kulkua tiloihisi. Ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää älykulunvalvonnasta juuri Sinun tilaasi!

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä