ILOQ S5


 

Digitaalinen pääsyn­hallintajärjestelmä

 

 

Klikkaa ja lue esite

 

 

Hyödynnämme digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia uusia mahdollisuuksia tuottaesaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt.

 

Tilaa esittely täyttämällä tällä sivulla oleva lomake.

 


 

 

Huippuluokan turvallisuutta 

 

 

Paristoja ei tarvita, kuten ei muissakaan iLOQ-ratkaisuissa. Kulkuoikeuksien antamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Lukkosylinterin ja avaimen mikrosirun välinen tieto siirretään vahvalla salauksella. Kun kulkuoikeus annetaan, lukkosylinterin salpa vapautuu ja lukko voidaan avata kääntämällä avainta. Lukko lukittuu, kun avain poistetaan sylinteristä.

 

Kaikki iLOQ S5 -lukkosylinterit ja avaimet ovat ohjelmoitavia. Ne voidaan käyttää ja ohjelmoida uudelleen kulkualueiden muutosten mukaan, jolloin järjestelmää on helppo laajentaa vaatimusten mukaisesti.

 

Hajautettu iLOQ S5 -ratkaisu varmistaa, että yhden osan katoaminen tai siihen murtautuminen ei vaaranna koko pääsynhallintajärjestelmäsi infrastruktuuria.

 

 

Muokattavissa – mikä on sinun mittakaavasi?

 

 • Onko sinulla yksittäinen rakennus?
 • Huolehditko kymmenistä tiloista?
 • Ovatko kiinteistösi laajalla alueella ja onko niissä tuhansia lukittuja kohteita?

 

 

 

 

 

 

Joustava – mikä on sinun tarpeesi?

 

 

 

 

 • Tarvitsetko avainpohjaisen ratkaisun?
 • Tarvitsetko pääsynhallintaan etäratkaisun?
 • Etsitkö hybridiratkaisua?

 

 

 

 

iLOQ S5 yhdistää kaksi tuoteperhettä

 

 

Voit käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää. Tuote on täysin skaalattavissa tilojesi koon ja rakenteen mukaan nyt ja tulevaisuudessa. Kun pääsyoikeuksien hallinta onnistuu nopeasti ja helposti samasta iLOQ Manager -ohjelmistosta, järjestelmä todella on markkinoiden kattavin ja helppokäyttöisin.

 

 

Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa

 

 

iLOQ S5 mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron. Tämä kehittynyt ominaisuus sallii suurten tietomäärien etäpäivityksen sekä jakamisen rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välillä. Tiedot päivittyvät aina, kun ovi avataan. Tiedot, kuten kulkualueet, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jaetaan nopeasti laitteiden välillä, ennen kuin oven lukitus avataan. Kun kaikki laitteet ovat yhteydessä ja viestivät toistensa kanssa, iLOQ S5 pitää kulkualuetiedot jatkuvasti ajan tasalla.

 

 

 

 

 

Vähemmän hallinnointia ja kustannuksia

 

 

iLOQ S5:n ansiosta tietoja ei tarvitse tuoda tai viedä toimipaikan lukkoihin tai avaimiin manuaalisesti ohjelmointilaitteen avulla. iLOQ S5 vähentää mekaanisiin lukitusjärjestelmiin liittyvää työtä esimerkiksi silloin, kun avain katoaa. Se myös minimoi järjestelmän johdotukseen liittyvät kulut ja alentaa elinkaarikustannuksia.

 

 

 

   

 

Integraatiot eri järjestelmien kanssa

 

 

iLOQ S5:n vakiomuotoinen avoin API-rajapinta mahdollistaa integraation nykyaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tietokantojen kanssa. Tällä on monia hyödyllisiä käyttökohteita. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi järjestää erillisellä varausjärjestelmällä ja viedä kulkuoikeudet suoraan iLOQ S5 avaimeen. Oveen tai varattuun yhteistilaan ei tarvitse tehdä uusia kaapelointeja, ja ovi avautuu oikealla avaimella oikeaan aikaan.

 

 

 

 

 

 

Aina ajan tasalla

 

 

Kulkualueita on helppo hallinnoida pilvipohjaisen iLOQ Manager -ohjelmiston avulla. Hallinnoijat voivat tarkastella viimeisimpiä tietoja järjestelmässä olevista avaimista, lukoista ja pääsyoikeuksista varmistaakseen aina korkeimman turvallisuustason.

 

 

 

Järjestelmän etähallinta

 

 

iLOQ S5 voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että järjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. Voit lisätä kauko-ohjattavia lukkosylintereitä ja lukijoita tai aikaohjattuja sähköovia ja tehdä hallintatoimia yhdestä järjestelmästä käsin.

 

Monipuolinen iLOQ RFID/PIN/Bluetooth ja NFC-etälukija mahdollistaa usein käytettyjen ovien avaamisen eri tavoilla, kuten digitaalisella iLOQ S5 -avaimella, iLOQ S50 -fobilla, RFID- tunnisteella, NFC-ominaisuudella varustetulla Bluetooth-puhelimella tai PIN-koodilla. Ulkopuolisille käyttäjille on helppo määrittää aikarajoitettuja PIN-koodeja.

iLOQ Onlinea voidaan käyttää yksittäisissä ovissa tai kaapeloituna usean oven ratkaisuna. Yksittäisten ovien etäpääsynhallinta, ilman kiinteää verkkoyhteyttä. Yhteys toimii langattomalla 4G-tekniikalla. Järjestelmä tarjoaa esimerkiksi seuraavia etuja:

 • Oven avaus luettamalla avaimen tunniste etälukijalla
 • Ovien avaus PIN-koodilla
 • Ovien tilan valvonta
 • Kaapeloitujen iLOQ-sylinterien etähallinta
 • Aikaohjattujen ovien kalenteritoiminnot

i

 

 

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä