Ovien etäavaus ja avaimeton aukaisu

 

 
Laajassa valikoimassamme on toinen toistaan monipuolisempia avaimettomia kulunhallintajärjestelmiä.
 
Ota yhteyttä myyntiimme, niin valitaan teille sopivin ratkaisu!

 


 

 

RATNA KOODILUKKO

Reaaliaikaisia kulkuoikeuksia verkosta ilman mobiiliyhteyttä tai wifiä

 

 

Kuva: Vidas Nordli - Mathisen On unsplash

 

 


 
Ratna V42 koodilukolle voit jakaa reaaliaikaisia kulkuoikeuksia verkosta ilman mobiiliyhteyttä tai Wi-Fiä. Laite on tarvittaessa myös paristokäyttöinen, joten et tarvitse edes sähköä. Koodilukko sopii moneen kohteeseen.

 

 
Taloyhtiöiden porraskäytävien ja yhteiskäyttötilojen ovet

 

Vie porraskäytävän ovesi verkkoon Ratna V42 koodilukolla. Jos ovessa on jo Bewator/Siemens/Vanderbild K42/V42 koodilukko tarvitset vain päivityksen – helppoa, nopeaa ja voit jakaa automaattisesti ajastettuja ovikoodeja verkon yli ja varmistaa taloyhtiöön toimitettavien palvelujen sujuvuuden.

 

 
Sähköttömät kohteet

Sähkötön kylmä tila jossain metsässä? Ovi pitää kuitenkin saada auki ilman mekaanista avainta ja kulkuoikeus pitää pystyä antamaan etänä esim. tekstiviestillä. Ratna V42 tarjoaa ratkaisun tähänkin.

 
 
Teollisuusalueet, varastot ja logistiikka

 

Ovatko miehittämättömät jakelupisteet tai varastot syrjäseuduilla? Pitääkö kauppakassi toimittaa kotihoidon asiakkaalle? Tulisiko verkkokaupan tavaroiden jako olla mahdollista vaikka kukaan ei ole paikalla?

 

Ajastetut ovikoodit ja koodilukot,  jotka toimivat turvallisesti (ja langattomasti) missä vain, avaavat uusia mahdollisuuksia sähköiselle kaupankäynnille ja kotiintoimitettaville palveluille

 

 
Yritysten ja julkisten tilojen varausjärjestelmät

 

Itsepalveluhotellien konsepti on tuttu – maksa ja saat oven avaukseen tarvittavan PIN-koodin. Ratna V42:lla voit unohtaa kohteessa tarvittavan perinteisen tietoliikenneinfrastruktuurin (Wi-Fi/mobiiliverkko). Edullisempaa ja luotettavampaa, koska verkkolaitteita ei kohteessa tarvita.

 

 

 
Itsepalveluyritykset, vuokra-asunnot, toimistot, hotellit, kuntosalit

 

Ratna V42 koodilukolla voit aidosti automatisoida avainten välityksen. Ei siis enää tarvitse etsiä avainta kukkaruukun alta tai hakea huoltoasemalta. PIN koodi on voimassa vain varauksen ajan.

 

 
 

 

 

 

ROLLOCK MOBIILIAVAUS

 

 

 


 
Rollock-äylukitusjärjestelmällä voidaan kattaa koko talon lukitustarpeet. Avaimeton kulkeminen on mahdollista niin pääovessa, julkisissa tiloissa kuin asuntojenkin ovissa.
 

Voit kulkea ovesta paitsi kännykällä myös mm. pankki- tai matkakortillasi tai rakennustyömailla vaadittavalla valttikortilla. Tai aukaise lukko vaikka toiselta puolelta maailmaa Rollock-appsilla.

 

Tietoturvallinen mobiiliavain poistaa mekaanisten avaimien tarpeen, jolloin avainhallinta helpottuu samalla kun turvallisuus lisääntyy. Taloyhtiössä tai muissa tiloissa tiedetään nyt ensimmäistä kertaa tarkkaan kenellä ulkopuolisella on kulkuoikeus mihinkin tilaan ja kuinka usein he sitä käyttävät.

   
   
   
Vaivatonta avainhallintaa

 

Rollock-lukitusjärjestelmä helpottaa avainhallinnan ylläpitotoimia. Mekaanisten avainten jako, palautus ja säilytystarpeet vähenevät merkittävästi.

 
Käyttäjille kulkuoikeudet jaetaan helppokäyttöisen selainpohjaisen Rollock Access -palvelun avulla, samoin kuin pysyvät tai väliaikaiset kulkuoikeudet huoltoyhtiölle, siivoojalle sekä postimiehelle. Kertakäyttöiset kulkuoikeudet sähkö- ja telehuollolle varmistavat sen, ettei ulkopuolisilla ole pääsyä tiloihin. 

 

   

 

Sähköinen tilavarausjärjestelmä
 

Sähköisen tilavarausjärjestelmän avulla voidaan hallita esimerkiksi neuvottelutiloja, kerhotiloja, saunavuoroja, kuntosalipääsyjä, vuokramökkiä - mitä vaan. Yksittäisten käyttövuorojen jakaminen on helppoa, määrittele kuinka monta kertaa käyttäjä saa oven aukaista tai määrittele aikaikkuna minkä sisällä käyttäjä saa ovesta kulkea, tyyli on vapaa.

 

Asukas varaa vuoron selainpohjaisen palvelun kautta. Maksamalla palvelun verkossa hän saa automaattisesti kulkuoikeuden varaamaansa tilaan sovittuun aikaan. Tällä tavoin esim. saunan tyhjät vuorot saadaan tehokkaaseen käyttöön tai mikäli taloyhtiön asukkaat käyttävät kerhotiloja vain harvoin, voidaan niitä helposti vuokrata myös ulkopuolisille. Tehostettu tilojen käyttö vähentää turhia kustannuksia ja tuo lisätuloa taloyhtiölle.

 

 

 

Ovien tilailmoitukset

 

Jäikö ovi auki - tästä tulee niin haluttaessa viesti matkapuhelimeen. Myös muista lukuisista lukon tila- tai käyttötiedoista saadaan ilmoitus jos toiminta kytketään päälle ohjelmasta. 

 

 

 

Lue lisää 

Rollock esittely

Rollock avaa oven tulevaisuuteen

Rollock ovi älykkääseen kaupunkiin

https://rollock.fi/

 

 

 


 

 


 

 

TOLOTECH MOBIILIAVAUS

 

 

 


Taloyhtiöt

Yhteiskäyttötilojen ja pysäköintitilojen kulunvalvonta

 

Teollisuusalueet, kaupungit, kunnat

Puomit, portit ja nosto-ovet

 

Vapaa-aika

Majoitus, matkailu ja liikunta

 

Matkapuhelin kulkee kaikkien taskussa, siksi on perusteltua käyttää sitä avauslaitteena ovissa, porteissa ja muissa kohteissa, joissa aukaisuoikeuksia pitää määräaikaistaa, vaihtuvuus on suuri tai käyttäjiä on paljon.

Kauko-ohjaimien hankinta on kallista ja ohjelmointityöt pitää usein suorittaa paikan päällä kohteessa, mistä aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia. Toimitusajat saattavat olla pitkät, koska ohjelmointityöhön vaaditaan automatiikan tunteva ammattilainen. Kadonneita tai lainattuja ohjaimia ei aina saada takaisin, mistä aiheutuu turvallisuusriski.

 

Selaimella ohjelmoitavat käyttöoikeudet.

 


 

 

 

LUKOTON MOBIILIAVAUS JA ENSIHOIDON HÄTÄAVAUS

 

 

 


 

Lukoton mobiiliavaus voidaan liittää lähes kaikkiin olemassaoleviin lukitusratkaisuihin. Se mahdollistaa 112 -yhteensopivan hätäsisäänkäynnin pelastuslaitokselle, mutkattoman pääsyn taloyhtiön kaikkiin yhteiskäyttötiloihin sekä nopean ja turvallisen kulun kaikkiin teknisiin tiloihin.

 

Yksi avain lukuisiin oviin

Mobiiliavain on helppo jakaa huoltoyritykselle ja asukkaille. Digitaalista avainta ei voi kopioida eikä se ole koskaan hukassa. Pääsyoikeuksien hallinta on helppoa eikä matkapuhelimessa säilytetä tietoturvakriittistä informaatiota.

 

Et tarvitse uutta kallista älylukkoa. Asenna järjestelmä olemassaoleviin lukkolaitteesiin ja pidä vanhat avaimet varalla, jos niin haluat.

 


 

Kotihoidon toiminta tehostuu mobiiliavaimella

Mobiiliavain sopii erityisen hyvin kotihoitoon ja kotisairaanhoitoon. Kun puhelin on mukana, on avainkin mukana. Eikä asukkaan tarvitse vaihtaa omia avaimiaan.

 

112OVI –asukkaiden turvaksi
112-hätäsisäänkäynti tarjoaa pelastustoimen (ensihoito, pelastuslaitos, poliisi) yksiköille esteettömän pääsyn kiinteistöön ilman rikottuja ovia tai potilasturvallisuutta vaarantavaa odottelua.
 
Portit ja puomit auki mobiilisti
Mobiiliavaus sopii erityisen hyvin portteihin ja puomeihin. Portti voidaan avata kätevästi ajoneuvosta nousematta molempiin suuntiin kuljettaessa.

 

YALE DOORMAN PARISTOKÄYTTÖINEN KOODILUKKO

 

 

 

Yale Doorman paristokäyttöinen lukko omakotitaloihin

 

Yale Doorman tekee kotiovista kulkemisesta helppoa ja vaivatonta turvallisuutta vaarantamatta.

 

Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi

 

Elektroniset avaimet - kolme vaihtoehtoa kotiovesi avaamiseen

Yale Doorman tarjoaa uudella tavalla joustavuutta ja valinnan  vapautta kotiovestasi kulkemiseen. Voit itse valita toimiiko lukkosi kulkutunnisteella, koodilla vai kaukoavaimella. Valitse itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto tai käytä vaikka kaikkia.

 

Automaattinen lukinta - ja kotisi on turvassa

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa. 

 

Kadonnut kulkutunniste - poistettavissa välittömästi

Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.

 

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla - ei enää avaimia ovimaton alle

Anna tilapäinen koodi  tarvitsijan käyttöön ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

 

Turvallisuus - hälytys murtoyrityksestä

Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

 

Ääniopastus - voit unohtaa käyttöohjeen

Muutoksissa - esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa - ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

 

Lue lisää

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä