Kaba-avaimet

Kaba experT

 

Kaba-avain - Käyttäjäystävällinen ja käännettävä


Kaba-avain on erityisen muotonsa ansiosta erittäin käyttäjäystävällinen. Sylinteriä ja taskua kuluttavienterävien reunojen sijaan on Kaba-avaimessa tarkkuusjyrsityt reunat. Tämänerikoistekniikan ansiostaavain kulkee pehmeästi ja mukavasti sylinterissä. Avaimen ja sylinterin patentti on voimassa vuoteen 2021 asti.

 


 

Käännettävä avain

 

Koska Kaba-avaimen molemmat reunat ovat täysin identtiset, voi sen asettaa sylinteriin kummin päin tahansa. Tämä merkitsee, että avaimen elinikä kaksinkertaistuu verrattuna siihen, että vain avaimen toinen reuna kuluu joka kerta sylinteriä avattaessa tai lukittaessa.

 


 

Avainten turvallinen käsittely


Kaba experT -avain on juridistesti suojattu patentin avulla. Avaimia saa tilata vain asiakkaan valitsemalta Kaban valtuuttamalta lukkosepältä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan asiakkaan näyttäessä:
- Tilauslomakkeen
- Henkilökortin
- Tunnistekortin

 

 


 

 

Gege pExtra

 

Ainutlaatuinen patentoitu avainprofiili


Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Tehdasvalmisteiset Gege pExtra -avaimet on vakiona valmistettu erityisellä tarkkuusjyrsinnällä (Flat-delning), joka poistaa perinteisen "sahalaitaisen" avaimen terävät reunat, jotka kuluttavat sylinteriä ja repivät taskuja. Tarkkuusjyrsinnän ansiosta avain kulkee mukavasti ja pehmeästi sylinterissä, ja se pidentää sekä avaimen että sylinterin käyttöikää. Avaimen ainutlaatuista Gege pExtra -profiilia ei

voida kopioida markkinoilla tällä hetkellä käytössä olevilla avainkoneilla. Avaimen ja

sylinterin patentti ulottuu vuoteen 2022 ja avainprofiilin mallisuoja vuoteen 2030 asti.

 

 


 

Uudet avaimet ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa


Flex-toiminnolla varustettu Gege pExtra -järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden saada uusia avaimia esim. asuntosi ulko-oveen ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa. Tilaat yksinkertaisesti lisää avaimia Gege-jälleenmyyjältäsi, ja heti kun olet alkanut käyttää uusia avaimia, lakkaavat vanhat toimimasta. Tämä merkitsee, että kustannuksesi vähintään puolittuvat.

 

 


 

Turvallinen avainten käsittely


Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Avaimia saa valmistaa ainoastaan asiakkaan valitsema Gege-valtuutettu lukkoseppä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan ainoastaan sille, jolla on seuraavat asiakirjat:
- Tilauslomake
- Henkilökortti
- Tunnistekortti

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä