Avainten säilytys ajoneuvoissa

OKKI-avainkaapissa avaimet säilyvät järjestyksessä ja takaisin asettaminen on helppoa. 

 

Päivittäinen ajamiseen kuluva aika ja kilometrit vähenevät kun avaimia voidaan säilyttää turvallisesti autossa, päivystysavaimia ei tarvitse erikseen noutaa toimistolta ja kaikki työvuoron aikana tarvittavat avaimet voidaan kuljettaa autossa mukana.

  • Avainpaikkojen värilliset numerointitarrat helpottavat muistamaan avainpaikat ja on helppo vaihtaa tarvittaessa.
  • OKKI-avainkaappi soveltuu käytettäväksi niin henkilö- kuin pakettiautoissa.
  • Avainkaappien ja telakoiden pieni tilantarve ja muunneltavuus antavat mahdollisuuden sijoittaa pieneenkin autoon useamman avainkaappin ja kuljettaa autossa suurikin määrä avaimia.
  • Avainkaappien helpon kiinnittämisen ja irroittamisen ansiosta autoa voidaan käyttää normaalisti myös muihin työtehtäviin.
  • Kaapin avainlevyyn voidaan ripustaa isompia avainnippuja.
  • Kaapiin on saatavissa avainlevyt joihin voidaan kiinnittää kotelot mm. puhelimille, kannettavalle tietokoneelle ja muulle arvotavaralle.

 

 

 

 

Apulujettajan istuimeen kiinnitettävä penkkitelakka

Penkkitelakka koostuu kiinnitysalustasta ja 1tai 2 matalasta telakasta. Penkkitelakkaan  on mahdollista kiinnittää 1-2 avainkaappia, 98-294 avainpaikkaa.


Kiinnitysalusta asennetaan apukuljettajan istuimeen kiristyshihnoilla ja lukitaan penkkiin kiinnitysraudalla.
Kiinnitysalustan asentaminen autoon on helppoa, eikä vaadi reikien poraamista auton rakenteisiin. Etujalkojen korkeus- ja leveyssäätöjen johdosta Penkkitelakan kiinnitysalusta sopii lähes kaikkiin autoihin.

Apukuljettajan jalkatilaan asennettava tolppatelakka 

  • Apukuljettajan tai matkustamon jalkatilaan kiinnitettävässä tolppatelakassa on korkeus- ja kallistussäädöt asennuksen ja käytön helpottamiseksi.
  • Säädettävyyden ansiosta kaappi ja jalkaosa sopivat lähes kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin.
  • Poistettaessa avainkaappi telakasta jalkaosa on helppo ja nopea irroittaa sen pohjassa olevan kiinnitysruuvin avulla. Tällöin apukuljettajan jalkatilaan jää ainoastaan 2cm korkuinen pohjaosa.

Tavaratilaan asennettava matala telakka

 

Henkilöauton tavaratilaan asennettavan telakan mataluudesta johtuen tavaratilaa voidaan käyttää normaalisti kaappien ollessa irrotettuna. Tavaratilaan saadaan tilavuudesta riippuen sopimaan 2-6 autoavainkaappia, jolloin käytettävissä on 294 – 882 avainpaikkaa.

 

Matalatelakka voidaan kiinnittää esim. pakettiauton tavaratilan etuosaan jolloin se ei vie juurikaan tilaa kaapin ollessa pois käytösta. Tämä sopii hyvin yrityksille jossa on useampia huoltoautoja, jotka toimivat vuorollaan päivystyksessä.

Moduulitelakka

Moduulitelakka on suunniteltu käytettäväksi toimistossa ja pakettiautossa. Telakan korkeus on 51 cm, leveys 29 cm ja syvyys kaapin kanssa 36 cm. Moduuleja voidaan kiinnittää toisiinsa 3-4 päällekkäin sekä rajattomasti rinnakkain. Moduulitelakka sopii sekä kaksi että kolmelevyiselle kaapille.

Moduulitelakka pieneen city-pakettiautoon

Pieneenkin City pakettiautoon saadaan sopimaan 8-16 modulitelakkaa, 1176 – 2352 avainpaikkaa, riippuen onko auton takapenkki käytössä. Ripustettaessa yhteen availenkkiin 2 tai 3 avainta voidaan ajoneuvossa kuljettaa peräti 5000 avainta.

<b>Tolppatelakka</b><br>Tolppatelakka
<b>Penkkitelakka</b><br>Penkkitelakka
<b>Telakan apukiinnityslevy</b><br>Telakan apukiinnityslevy
<b>Moduulitelakka</b><br>Moduulitelakka
<b>Tolppa telakanpohja</b><br>Tolppa telakanpohja
<b>Matalatelakka</b><br>Matalatelakka

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä