Tiedonsiirto

Kameratallenteiden, avain- ja lukostonhallinnan dokumenttien, hälytysjärjestelmän käyttöoikeuksien, kulunvalvonnan kulkuoikeuksian ja kiinteistön pohjakuvien tallentamisessa ja tiedonsiirrossa on kiinnitettävä erityisesti huomiota turvalliseen ja suojattuun tallentamiseen ja siirtoon.

 

Turvajärjestelmiin liittyviä ohjelmistoja, dokumentteja ja tallenteita tulee päästä helposti ja turvallisesti tarkastelemaan ja tarvittaessa myös muokkaamaan niihin oikeutettujen henkilöiden toimesta. Käyttö- ja muutosoIkeuksia voidaan järjestelmän omistajan toimesta jakaa vaivattomasti esimerkiksi järjestelmien ylläpitäjälle tai huoltoryhmälle.

 

Tiedonsiirto ja tallennus suunnitellaan kohteeseen parhaiten sopivalla tavalla, huomioiden laitteiston sijainti ja tietoliikenneyhteyksien saatavuus. 3/4 G reitittimillä voidaan tiedonsiirto ja esim. kameratallenteiden tarkastelu toteuttaa myös kohteissa, joissa ei ole kiinteää internetyhteyttä. Turvajärjestelmäratkaisuja myös täysin sähköttömiin kohteisiin on mahdollista toteuttaa.

 

Saas-palvelu

 

Software as a Service (SaaS) eli ohjelmistojen hyödyntäminen palveluna tarkoittaa mallia, jossa organisaatio ei itse hanki ohjelmistolisenssejä tai tarvittavaa laitekapasiteettia vaan maksaa ohjelmistosta käytön tai käyttäjämäärän mukaan esimerkiksi kuukausittain. Käyttö tapahtuu usein www-selaimella. Koko teknisen ympäristön ylläpitovastuu, ohjemistopäivitykset ja varmuuskopioinnit  ovat ylläpitäjällä, asiakkaan keskittyessä palvelun käyttämiseen.

 

Paikallinen tallennus

 

Tiedon tallennus voidaan tehdä myös kohteessa sijaitsevalle tallentimelle. Tällöin vastuu varmuuskopioista, päivityksistä ja laitteiston ylläpidosta voi olla joko käyttäjällä tai se voidaan ulkoistaa. Ulkoistamiseen käytämme erillisiä etähallintaohjelmia tai suojatun yhteyden muodostavaa Tosiboxia.

 

Toimitamme Tosibox-laitteistoja myös asiakkaidemme muuhun tiedonsiirtokäyttöön. Laitteita on saatavissa verkkokaupastamme.

 


 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä