112OVI - hätäavaus kiinteistöjen ulko-oville

 

Muunnamme olemassaolevat lukkolaitteenne matkapuhelimella avattaviksi - kätevästi, tietoturvallisesti ja edullisesti

 

Lukoton mobiiliavaus voidaan liittää lähes kaikkiin olemassaoleviin lukitusratkaisuihin. Se mahdollistaa 112 -yhteensopivan hätäsisäänkäynnin pelastuslaitokselle, mutkattoman pääsyn taloyhtiön kaikkiin yhteiskäyttötiloihin sekä nopean ja turvallisen kulun kaikkiin teknisiin tiloihin.

 

Yksi avain lukuisiin oviin. Mobiiliavain on helppo jakaa huoltoyritykselle ja asukkaille. Digitaalista avainta ei voi kopioida eikä se ole koskaan hukassa. Pääsyoikeuksien hallinta on helppoa eikä matkapuhelimessa säilytetä tietoturvakriittistä informaatiota.

 

 

 

 


Lisätietoa: 

112ovi.fi

 

Esitteet:

112OVI taloyhtiöt

112OVI isännöitsijät

Case Tavihovi

 

 

 
LUKKO-OHJAIN, JOKA ON HELPPO ASENTAA

 

Asennamme ovessa jo olevan  sähkölukon yhteyteen 112OVI -lukko-ohjaimen, jota ohjataan matkapuhelimella. Lukkoa ei tarvitse vaihtaa ja nykyiset avaimet (mekaaniset tai muut) toimivat asukkailla ja muilla kuten ennenkin.

 

 

MOBIILIAVAUS PUHELIMEEN

 

Pelastuslaitoksella sekä ensihoidolla on älypuhelimessaan 112 -avainsovellus, jonka avulla ulko-ovesta päästään nopeasti, turvallisesti sekä aiheuttamatta materiaalivaurioita. Käyttö on heille ilmaista.

 
PÄÄSYOIKEUKSIEN HALLINTA PILVIPALVELUSSA

 

Pääsyoikeudet (kuka saa mennä, mistä ja koska) hallitaan helposti, turvallisesti ja keskitetysti pilvipalvelusta. Uusien käyttäjien lisääminen ja poistaminen on nopeaa ja se tapahtuu reaaliaikaisesti. 112OVI -avaustiedot vaikka kaupunkikohtaisesti ja realiajassa saadaan tarvittaessa raportoitua pilvipalvelusta.

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä