Asennus- ja huoltopalvelut

Asennus on perinteistä osaamistamme, josta meillä on vuosikymmenten kokemus. Asennustyötä tukevat erilaiset dokumentit, jotka asennuksen aikana täydennetään ja päivitetään tietokantaan.

 

Turvaurakasta kokonaisvastuullisina huolehdimme myös muiden asennukseen osallistuvien osapuolten töiden koordinoinnista.

 

 

 

Asennukseen liittyen huolehdimme myös koko järjestelmän ja sen komponenttien käyttöönottotestauksesta. Käyttöönoton teemme yhdessä tulevan käyttöhenkilöstön kanssa ja huolehdimme laadukkaasta ja riittävästä käyttökoulutuksesta. Testaamme myös rajapinnat muihin järjestelmiin. Annamme aina tuotteille ja asennukselle takuun.

  

Jatkuva ylläpito ja tuki huolehtii kokonaisvaltaisesta turvajärjestelmän ylläpidosta ja tuesta. Pidämme turvajärjestelmät ja niihin liittyvät oviympäristöt jatkuvasti tarkoitukseensa määritellyssä toimintakunnossa. Huolehdimme järjestelmästä huoltosopimuksessa sovitun palvelutason mukaisesti koko turvajärjestelmän elinkaaren ajan. 

 

Raportoimme säännöllisesti järjestelmän toimivuudesta sekä ennakoivista määräaikais- ja mahdollisten vikaantumistilanteen korjaamiseksi tarvittavista huolloista. Raportit auttavat pitämään turvajärjestelmän jatkuvasti ajan tasalla ja huoltojen yhteydessä arvioimme ja ehdotamme tarvittaessa myös ennakoivia kehittämistoimia.

 

 Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

Asennustyöt ja matkakulut

 

Työaika
Työaikamme koostuu työn vastaanotosta (mm. työmääräin, aikataulutus, arkistotietojen selvitys, kohteen ja järjestelmän historiatiedot, laskutukseen  käsittely), työn valmistelusta (tarvikkeiden valinta varastosta oletettavissa olevan tarpeen mukaan vikakuvauksen tai tarvekartoituksen mukaisesti),  toimenpiteestä kohteessa, matka-ajasta kohteeseen ja takaisin, työn raportoinnista ja mahdollisten käyttämättömien tarvikkeiden palautuksesta  varastoon, jätteiden asianmukaisesta kierrätyslajittelusta sekä arkistodokumenttien takaisinarkistoinnista. Asentajan työajan minimiveloitus 1 h,  ylimenevä aika pyöristetään seuraavaan puoleen tuntiin. Työn vastaanottajan valmisteluaika alkaen 0,25 h.


Matka- ja ajoneuvokulu
Tuotteemme kaupunkiajo/huoltoajo kattaa mm. seuraavat ajoneuvoihin kohdistuvat kulut:
polttoaineet, vakuutukset, autoissa mukana kulkevat perustarvike- ja varaosavarastot, autokohtaiset työkalut ja asennustarvikkeet, kalusteet, valtuutuksien edellyttämät teippaukset, puhtaanapidon, pysäköintimaksut, yrityksen autopaikat, auto- ja polttoaineverot, katsastukset, huollot ja korjaukset.PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä