iConnect infonäytöt

 

Ratkaisu helppoon ja nopeaan tiedonkulkuun

 

iConnect EnGage on pilvipohjainen markkinoiden edistyksellisin ja monipuolisin sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä.

 


 

 

Etäohjattavat infonäytöt
 

Helppoa ja sujuvaa käyttöä

 

EnGage-ohjelmisto on helppokäyttöinen, jossa on joustava ja monipuolinen käyttäjätilien hallinta.

 

Voit ryhmitellä helposti sisältöjä eri näytöille tai näyttöryhmiin. Voit ajastaa sisältöjen voimassaoloaikoja ja näkyvyyttä eri näytöillä

.

Valmiista toiminnallisuuksista ei ole pulaa. Näytöille saat some-feedit, tiedote-feedit, säätiedot, sääennusteet, uutiset, asukastiedot, ja useat muut valmiit integraatiot eri tietolähteisiin.

 

Turvallisuustiedottamiseen ja häiriötilanteisiin löytyy erikoisominaisuuksia.

 

 

 


 

iConnect toimitti nykyaikaiset digitaaliset rappukäytävänäytöt Helsingin Merihakaan korvaamaan perinteiset asukas- ja infotaulut.

 

Projektin tavoitteena oli rappukäytävien remontin yhteydessä uudistaa tapa ylläpitää asukastaulu sekä tuoda viestinä nykyaikaan. Tätä varten kartoitettiin sopivin malli asukastaulun ylläpitämiseen sekä mietittiin mikä olisi asukkaita kiinnostavaa informaatiota ja miten perinteisesti tulosteilla hoidettu viestintä hoidetaan jatkossa tehokkaasti digitaalisen infonäytön avulla.

 

Päädyttiin kahteen vierekkäin sijoitettuun 55″ tuumaiseen koteloituun infonäyttöön, toisessa on asukaslistaus ja toisessa tiedotteet ja muu informaatio. Asiakkaan kanssa yhdessä päädyttiin siihen, että alkuvaiheessa perinteisen tiedottamisen lisäksi näytetään bussiaikatauluja, säätiedot sekä uutisvirta. iConnectin toimintamallin mukaan sisältöä kehitetään sitä mukaa kun saadaan palautetta minkälainen sisältö palvelisi vielä paremmin asukkaita ja edistäisi asumismukavuutta.

 

 

 

https://iconnect.fi/toteutuksia

 

 


 

Ota yhteyttä, kerromme lisää! 

 

 

 

 

 

 

     


 

 

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä